Vi løfter skolefotografiet
til nye højder

I Odense Skolefoto portrætterer vi personlighed. Når vi stiller os bag kameraet, stiller vi også sikkerhed for en fotografering på skolebarnets præmisser.

Vi tør nemlig godt at skabe et fotografisk rum med plads til det umiddelbare og ukonstruerede, og det er lige netop det, der får den enkeltes unikke udstråling til at stå helt skarpt i motivet.

Derfor kan vi hvert år levere skoleportrætter og klassebilleder af barnet og den unge, hvor de ligner helt sig selv. Sådan løfter vi skolefotografiet til nye højder.

Odense Skolefoto

OSF_NY_2021
OSF_NY_2021_P6

De vilde og de milde ...

I Odense Skolefoto stiller vi skarpt på karaktertræk i årets portrætter, og vi giver klassebilledet lidt kant.

Vi er ikke bange for at udfordre eksisterende konventioner og præsentere nye perspektiver på skolefotografiet. Vi tør godt at lege og give plads til det ukonstruerede i vores fotostil - Derfor tør eleven at lege med og vise sin særegne karakter frem på bedste vis.
Og vores fotografer mestrer den kreative balancegang, så fotograferingen bliver på elevernes præmisser.

Det falder dem helt naturligt at få både de vilde og de milde til at stå helt skarpt i motivet.

Tigerstriber eller polkaprikker

Som de eneste i Danmark bruger vi greenscreen-teknologien centralt i vores fotografiske opstilling, så personligheden får plads. 
Når vi fotograferer på vores grønne bagtæppe, giver vi det nemlig videre til den enkelte familie at skræddersy sin egen portrætserie, fordi valget af portrættets motiv og baggrund ikke bør være en forudbestilling. 
Vi synes bare, det giver bedre mening, at familien selv bestemmer, om deres yndlingsportrætter gør sig bedst på tigerstriber, polkaprikker eller en klassisk ensfarvet.

OSF_NY_2021-p6
OSF_NY_2021_p7
OSF_NY_2021_P9

Når vi løbende opdaterer det farveregister, der skal danne baggrund for årets skoleportrætter, slår vi ørerne ud og lytter til trendeksperternes råd og indsigt - så kan vi nemlig altid tilbyde et udvalg af baggrunde, der er tidssvarende.

OSF_NY_2021_P8

Valgfrihed fra øverste hylde


Skolefotografen fanger altid en serie af portrætter med eleven i forskellige poseringer. Vi lader det være op til den enkelte familie at sammensætte den serie og de antal ark af yndlingsportrætter og baggrunde, der passer bedst til dem.

OSF_NY_2021_12-1

HVORDAN KAN VI BEDST HJÆLPE DIG? 

Ræk ud til kundesupport: 
Telefon: +45 64 89 13 45
Mail: info@odenseskolefoto.dk